(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Holandský řízek
Potřebné ingredience
vepřová plec cca 500g, sýr cihla 200g , strouhanka 5lžic, sůl, pepř, vejce, hladká mouka, olej na smažení
Postup přípravy
Vepřovou plec umeleme , přidáme na hrubo nastrouhaný sýr cihla, přidáme podravku, strouhanku, trošku osolíme, opepříme a obalíme v trojobale. Osmažíme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
5. 10. 2016, 19:58
Verka1973
(upraveno)
29. 3. 2010, 22:17
mohu s dovolením naše rodina miluje holanďáky dávám si trošku víc práce s obalením,ale do masa nedám strouhanku jen sýr sůl pepř a trošku mléka a pak obaluji je to mňamka jemnější a sýr je výraznější...
Pipotka
(upraveno)
30. 3. 2010, 9:44
@Verka1973
Tak ono záleží na každém. Strouhanka je tam pouze aby spojila těsto ve hmotu. Do holanďanů stačí opravdu málo. Kvalitní sýr udělá také hodně s chutí.
gabca30kk
(upraveno)
13. 11. 2011, 10:33
..Dala bych víc sýra .)
Pipotka
(upraveno)
27. 3. 2010, 22:35
@gabca30kk